Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

KhadiKhadi

Khadi-hiustenhoitotuotteet

 

La Cordiier La Cordiier

La Cordier shampoot

 

Tek:n harjat ja kammatTek:n harjat ja kammat

 

TEK:n hiusharjat ja  kammat

 

Vernada-korutVernada-korut

Vernada nahka- ja puukäsikorut

 

Huovutetut korvakorut desing/handmade by Jaana 

 

Koivunlehti-korvakorut Nahkapaja Enne

 

Frantsilan eteeriset öljytFrantsilan eteeriset öljyt

Frantsilan eteeriset öljyt

 

feeling-tuotteetfeeling-tuotteet

feeling-tuotteet

 

Pillows & Towels sprayPillows & Towels spray

Pillows & Towels spray   Aromainsel Home Day Spa

LESS IS MORE

 

Less is MoreLess is More

 

 

 

 

 

 

Less is MoreLess is More

 

 

Less is MoreLess is More

 

 

Less is MoreLess is More

 

 

Less is MoreLess is More

 

 

Tervetuloa tutustumaan pieneen myymälääni!

Olen valinnut tuotteet kampaamooni pitkällisen harkinnan sekä oman ja ystävien koekäytön myötä. Se, että tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, ei ole riittävä kriteeri. Kaikki luonnonmukaiset tuotteetkaan eivät valitettavasti anna sitä, mitä lupaavat. Toivon myymistäni tuotteista asiakaspalautteita, joiden perusteella teen jatkopäätöksiä.

 

Itävaltalainen luonnonkosmetiikan luksusmerkki – Less is More

Itävaltalainen kemiantohtori kehitti tämän tuotesarjan. Germaanisissa maissa on pitkät perinteet luonnonkosmetiikan valmistuksesta. Tuotesarjassa on todella hyvät hiuksiin jätettävät hoitoaineet sekä muotoilutuotteet. Niillä saat helposti hentoisiinkin hiuksiin volyymia. Hiusten kasvua tehostavat tuotteet ovat tehokkaita ja aivan omaa luokkaansa. 

Lue lisää täältä

 

Khadi-hiustenhoitotuotteet

Intialainen hiustenhoitosarja, jossa paljon hyviä tuotteita hiuspohjan ongelmien hoitoon. Intiassahan tavoitellaan perinteisesti pitkiä ja paksuja hiuksia. Tässä sarjassa löytyykin monenlaisia tuotteita hiustenkasvun tehostamiseen.

 

La Cordier-shampoot

La Cordier ekoshampoot valmistetaan Ruotsissa. Tuotteisiin käytetään tarkoin valikoituja kasviperäisiä raaka-aineita. Osa raaka-aineina käytettävistä yrteistä jopa viljellään Ruotsissa. La Cordierin lakritsishampoo on aivan huippu hyvä tuote. Vastaavaa ei muilta ekosarjoilta löydy.

 

Ihanat käsintehdyt TEK-hiusharjat  ja kammat

Oikeanlaisen kamman ja harjan valinta on tärkeä osa hiusten hoidossa. Olen itse käyttänyt aina luonnonharjaksesta valmistettuja hiusharjoja. Joskus niitä on ollut vaikea löytää muoviharjojen viidakosta. Löysin muutama vuosi sitten italialaiset TEK:n käsintehdyt harjat ja rakastuin välittömästi. Suosittelen!

  

Todella ihanat Vernada-korut

Ei ole löytynyt vielä sopivaa vaatemerkkiä, mutta täydelliset korut. 

Vernada on kotimainen käsintehty korusarja. Korut on valmistettu huolella valituista luonnonmateriaaleista sekä mm. laadukkaasta ja kestävästä hienohopeoidusta korumetallista.

Korujen hyvät voimasanat kuten "UNELMOI, USKO, TAISTELE, USKALLA" kannustavat kantajaansa arjen haasteissa.

 

Huovutetut korvakorut

Itse tehdyt ja suunnittelemat huovutetut korvakorut. 

 

Koivunlehti-korvakorut 

Kuin aidot koivunlehdet! Nahkapaja Enne Uudessakaupungissa valmistaa käsityönä mm. koruja suomalaisesta kasviparkitusta poronnahasta.  Korut ovat nikkelittömiä. Ostin ensin itselleni koivunlehti-korvakorut ja nyt otin niitä myös myyntiin. Ja kyllä niihin myös moni asiakas on  ihastunut.

 

 

Aromaterapiatuotteet :

Frantsilan eteeriset öljyt

Aromaterapia on sekä kehon kuntoa että mielialaakin kohottava hoitomuoto, jossa käytetään eteerisiä öljyjä. Aromahoitaja/neuvoja koulutuksen käyneenä osaan neuvoa oikeat öljyt ja niiden käyttötavat. Frantsilan öljyt ovat erittäin laadukkaita öljyjä. Niitä ostaessaan tietää mitä saa. Esimerkiksi laventeli öljy on maailmalla kaikista eniten väärennetty öljy.  Väärennöksessä  öljyn ominaisuudet voivat olla  täysin päinvastaiset kuin aidossa öljyssä. Kannattaa olla siis tarkkana, mitä ostaa.

 

feeling -tuotteet

feeling on Itävaltalainen yritys, joka tekee korkealaatuisia 100% puhtaita, luonnollisia eteerisiä öljyjä sekä valmiita tuotteita niistä. Huipputuotteita ovat esim. monikäyttöiset hydrolaatit, joita ovat mm. ruusu-, neroli- ja rosmariini. Tuotteilla on eri vaikutukset kuten eteerisillä öljyilläkin. Kaikki hydrolaatit sopivat ihonpuhdistukseen ja kasvovetenä, mutta sen lisäksi on paljon muita käyttötapoja. Hydrolaatit ovat miedointa aromahoitoa, mutta silti tehokasta hoitoa. Itävallassa sairaaloissa voidaan ruusuhydrolaattia laittaa 2 päivää vanhan vauvan kylpyveteen. Se rauhoittaa vauvaa ja hoitaa ihoa. Ja aivan toisenlainen käyttötapa on Etelä-Euroopassa, kun gourmekokit käyttävät ruusuhydrolaatteja jälkiruokien maustamiseen.

Voi tilata tuotteita  täältä

 

Aromainsel Home Day Spa  Pillows & Towels spray

 Viimeisin mutta ei vähäisin "löytöni" itävaltalaisen Aromainse Home Day Span  Pillows & Towels spray (Tyynyt ja pyyhkeet suihke). Tuotteet ovat 100% luonnollisista aineosista valmistettuja.. Tuotteet on kehittänyt Itävallassa asuva Suomessa syntynyt huippu aromaterapia asiantuntija/kouluttaja Päivi Blöchl. Tuote sopii tekstiileille esim. sohvat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet. Tuoksuina laventeli, ruusu, vanilja ja melissa. Ihana myös lahjaksi!

 

 

Pidän jatkuvasti silmäni avoinna ja etsin mielenkiintoisia uusia tuotteita myyntiin. Pukeutumisneuvojana minua kiinnostaa myös pukeutuminen. Suunnitelmissani on myös löytää yritykseni arvoihin ja fiilikseen sopiva vaatemerkki. 

 

 

 

Vernada nahkainen käsikoru