Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Luota asiantuntijaan!

Koulutetut ekokampaajat tunnistaa Ekokampaajat- ja Suomen Ekoyrittäjät -tunnuksista.Olen Ekokampaajien ja Suomen Ekoyrittäjien jäsen.  Lue lisää>>

Mainoksiin ei valitettavasti voi aina luottaa. Ole kriittinen ja varo viherpesua! Eli sitä, että tuotetta markkinoidaan luonnon-tuotteella, esimerkiksi Aloe Veralla, vaikka todellisuudessa tuote saattaa sisältää Aloe Veraa alle 1 % ja muut ainesosat ovat synteettisiä.  Jos haluat olla varma, että käyttämäsi tuotteet ovat ekologisia ja luonnonmukaisia, tutustu Pro Luonnonkosmetiikka ry:n sivuihin, joista löydät aidot luonnonkosmetiikan tuotesarjat. 

Lue lisää>>

Terveet elämäntavat ovat tärkeä tekijä myös hiuksien hyvinvoinnille. Lisää hyviä ohjeita terveisiin elämäntapoihin löydät Kaisa Jaakkolan sivuilta.

Lue lisää>>

Yrttispesialisti Henriette Kressin sivulta löytyy paljon tietoa kasvien hyvistä vaikutuksista.  

Lue lisää>>

Yrttitarhan sivuilta löydät paljon mielenkiintoista tietoa suomalaisesta kansanperinteestä, yrteistä ja siitä, miten luonnontuotteita on käytetty kauneuden- ja hiustenhoitoon kautta aikojen. Saat myös vinkkejä kotitekoisten hiustenhoitotuotteiden valmistamiseen.  

Lue lisää>>

 

Vernada nahkainen käsikoru