Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Rakas koirani Monty  ei ole enää luonani täällä maan päällä, mutta sydämessäni ikuisesti. ❤

 

Olen ekokampaaja Jaana Seppä. Opiskelin parturikampaajaksi Tampereella Carl Wilhelm Akatemiassa.  Opintoihini kuuluivat myös maskeerausopinnot ja pukeutumisneuvojan koulutus. Ekokampaajaksi opiskelin Helsingissä Prakticumissa.

Ekopuolelle siirtymiseni syynä ei ollut allergisoituminen, kuten usein on, vaan aito kiinnostukseni luontoon ja luonnontuotteisiin, kasveihin, terveyteen, puhtauteen ja kaikkeen siihen hyvään, mitä luonto tarjoaa myös kauneuden saralla, kunhan vain osaamme sitä hyödyntää. Haluan jakaa tätä oppimaani tietoa ja antaa ihmisille hyviä kokemuksia luonnontuotteita hyväksi käyttäen. Olen innokas kehittämään itseäni ja oppimaan jatkuvasti uutta. Luonto on suuri innoitukseni lähde ja hyvä opettaja.

Työssäni lähellä sydäntäni ovat hiuspohjan ongelmat ja hiustenlähtö. Olen perehtynyt asiaan laajasti ja tein aiheesta myös koulussa opiskelun lopputyön. Käytän kampaamossani hiuspohjan tutkimista helpottavaa mikrokameraa. Lue lisää  täältä. Tulosten perusteella valitsemme asiakkaan kanssa juuri hänelle parhaiten sopivat hoidot ja tuotteet. Jo ensimmäisen vuoden aikana olen saanut näkyviä tuloksia, joista löydät kuvia myös näiltä sivuiltani. 

Olen terveellisten elämäntapojen puolesta puhuja. Ajattelen, että ihminen on kokonaisvaltainen ja pienetkin elämäntapojen parannukset näkyvät hyvin pian hiuksissa ja koko olemuksessa.

Vernada nahkainen käsikoru