Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

todistustodistus

 

 

 

öljytöljyt

Aidot eteeriset öljyt

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt  myös aromaterapiahoitoja!

Suoritin Frantsilassa yhdeksän kuukautta kestäneen aromahoitaja/-neuvojakoulutuksen ja nyt voin iloisena ilmoittaa, että laajennan palvelujani myös tälle alueelle. Aromaterapiahoidot käsittävät aromaattisia jalkakylpyjä sekä aromahierontaa.  Teen myös aromaneuvontaa. Aromahoidoista voit tulla nauttimaan joko yksistään tai vaikkapa hiusten kasvivärjäyksen vaikutusajalla. Miltä tuntuisi kylmänä talvipäivänä hiustenleikkauksen yhteydessä vaikkapa stressiä poistava ja virkistävä lämmin jalkakylpy ja jalkahieronta! 

 

Mitä on aromaterapia?

Aromaterapiahoidoissa käytetään aitoja eteerisiä öljyjä, joita on käytetty hyvinvointiin, rentoutumiseen ja terveyden edistämiseen jo vuosituhansien ajan.Hoitomuotoa, jossa öljyjä käytetään, sanotaan aromaterapiaksi. Jo itämaan tietäjien kerrotaan vieneen Jeesus-lapselle aromaattisia öljyjä, mm. frankinsenssiöljyä. 

Aromaterapialla voidaan hoitaa ja lievittää monenlaisia vaivoja, kuten esimerkiksi stressiä, unettomuutta, lihas- ja nivelkipuja, nivelreumaa, migreeniä, ruuansulatusvaivoja sekä erilaisia iho-ongelmia. Aromaterapia virkistää, kohottaa mielialaa, antaa itsevarmuutta, parantaa muistia, lievittää hormonaalisia ongelmia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä poistaa selluliittia. Osa öljyistä, kuten esimerkiksi jasmiini ja patsuli lisäävät seksuaalista vireyttä.

Aromaterapia ei kuitenkaan perustu ”mutu-tuntumaan” tai vain vanhaan kansanperinteeseen. Öljyjen hyvää tekevistä vaikutuksista on jo nykyisin paljon tieteellistä tutkimusta.  Tutkimuksia tehdään koko ajan ja uusimpia tutkimuskohteita on ihmisen kyky haistaa solutasolla. Eteerinen öljy on kasvin ”kotiapteekki”, jossa on kasvin koko voima. Esimerkiksi 10 ml:n pullollinen ruusuöljyä  sisältää noin 70 kg ruusunterälehtiä.

Germaanisissa maissa aromaterapiaa käytetään paljon yhdessä perinteisen lääketieteen kanssa. Eteeriset öljyt eivät korvaa lääkkeitä, mutta täydentävät niitä. Öljyjä käytetään monella eri tavalla, kuten hierontaöljynä, kylvyissä, diffuusereissa ja inhalaattoreissa.

Aromahieronta tuntuu hyvältä, eikä se saa sattua. Eteeriset öljyt rentouttavat lihaksia ja näin ollen kovia otteita ei tarvita.  Aromahieronta on rentouttavaa hemmotteluhoitoa, jonka avulla voidaan hoitaa monia kehon ja mielen vaivoja. Kokohieronnan kesto on noin 1,5 – 2 tuntia. Teen myös noin tunnin kestäviä osahierontoja.

Aromahieronnan voi täydentää aromajalkakylvyllä.  Halutessasi voit tulla pelkästään rentouttavaan aromajalkakylpyyn, jonka yhteydessä hieron jalkaterät. Saat myös kynsien lakkauksen laadukkaalla ranskalaisella Kure Bazaar-luonnonkosmetiikkalakalla.

 

Kenelle aromaterapia sopii?

Aromaterapia on hyvin siedetty terapiamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Rajoitteita ovat erilaiset tulehdustilat, tarttuvat ihottumat, verisuonitukokset, kuume, syöpätaudit, vaikea sydänsairaus, akuutit vammat tai juuri suoritettu leikkaus. Öljyjä valitessa otetaan huomioon muut sairaudet ja lääkkeet. Kaikki öljyt eivät sovi kaikille, joten aluksi täytetään esitietolomake, jotta voidaan valita sopivat öljyt. Lopullinen öljyvalinta tehdään asiakkaan tuoksutestin perusteella.

 

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan aromaterapiasta, jossa sekä keho että mieli rentoutuvat. Lahjakortti aromaterapiaan on myös suloinen lahja läheiselle.

 

 Myynnissä myös eteerisä öljyjä ja muita aromaterapiatuotteita. Katso tuotteet täältä

Vernada nahkainen käsikoru