Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Meiltä nyt myös Shiatsuhoitoja!

Opiskelen parhaillaan Frantsilassa  shiatsuhoitajaksi ja nyt olen siinä vaiheessa opiskelujani, että alan tehdä hoitoja.  

 

Mitä on shiatsu?

Shiatsu on japanilainen hierontamenetelmä, joka perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Nykyaikainen Shiatsu pohjautuu myös lääketieteelliseen tutkimukseen. Sana Shiatsu on japanin kieltä ja tarkoittaa sormilla, peukaloilla painamista. Shiatsussa painellaan ja hierotaan kehon energiakanavia (meridiaaneja), sekä niillä sijaisevia akupisteitä. Hoitoon kuuluu myös erilaisia vetoja ja venytyksiä. hoidossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Hoito tehdään lattialla futonpatjan päällä. Hoidettavalla on hyvä olla joustavat kiristämättömät vaatteet. Hoito kestää noin 1,5 tuntia.

Hoidon tavoitteena on sisäisten häiriötilojen korjaaminen, terveyden kohottaminen ja ylläpitäminen sekä terveysongelmien hoitaminen.   Hoito vaikuttaa ihmiseen fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Shiatsulla hoidetaan mm. stressiä, hartia- ja niskajännityksiä, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, selkä- ym. kipuja, ruuansulatus- ja virtsatievaivoja.

Shiatsu on tasapainottava  hoitomuoto. Ei tarvitse olla sairas hyötyäkseen hoidosta. Hyvän vaikutuksen huomaa vireyden ja elinvoiman palautumisena, verenkierron elpymisenä ja ylipäätään hyvinvoinnin lisääntymisenä. 

 

 

Kenelle Shiatsuhoito sopii?

Shiatsu on hyvin siedetty terapiamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Rajoitteita ovat erilaiset tulehdustilat, tarttuvat ihottumat, verisuonitukokset, kuume, syöpätaudit, vaikea sydänsairaus, akuutit vammat tai juuri suoritettu leikkaus. 

 

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan Shiatsusta, jossa sekä keho että mieli rentoutuvat. Lahjakortti Shiatsuun on myös  hyvä lahja läheiselle.

Vernada nahkainen käsikoru