Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

 

 

Luonto, mikä ihana aarreaitta!

myyntitiskimyyntitiski

Myyntitiski design by Jaana

Palveluihini kuuluvat perinteiset hiusten leikkaukset sekä naisille, miehille että lapsille. Hiustenleikkaus voidaan suorittaa myös energialeikkauksena. Energialeikkaus aloitetaan tekemällä intialainen päähieronta. Leikkaus tehdään ilman ohennussaksia ja veistä. Hiuksia kammataan paljon koko leikkauksen ajan. Siten nähdään, mihin suuntaan hiukset luonnostaan asettuvat. Hiusten pyörteet ovat vahvuus eivätkä lainkaan häiritsevä ominaisuus, kuten usein ajatellaan.

Intialaisella päähieronnalla on tärkeä merkitys ekokampaamossa. Kun hiuspohjassa on hyvä verenkierto, kasvivärjäyksen lopputulos on parempi ja puhdistushoidot vaikuttavat tehokkaammin. Intialainen päähieronta on myös mitä parhain stressinpoistokäsittely. 

Erilaiset puhdistushoidot kuuluvat myös palveluihini. Puhdistushoito valitaan hiuspohjan ja hiusten tarpeen mukaan. Hoitoja voidaan tehdä erilaisilla savituotteilla, merilevällä tai turpeella. Puhdistushoidot poistavat tehokkaasti hiuspohjasta ja hiuksista tuotejäämiä (esim. silikonit) ja raskasmetalleja, joita tulee usein vesijohdoista. Lisäksi ne tehostavat koko kehon aineenvaihduntaa. 

La Cordierin savivaalennus on ekokampaamoissa käytetty biohajoava vaalennustekniikka. Vaalennuksella voidaan vaalentaa tyvi, koko hiukset ja tehdä raitoja. 

Mikrokamerakuvauksella analysoidaan hiuksen ja hiuspohjan ongelman laatua ja valita sopiva hoitomuoto. Mikrokuvauksen tiedot voidaan tallentaa ja seurata kehitystä hoitojen alussa, kuluessa ja päättyessä. 

Kasvivärjäys on turvallista ja luonnollista ja sen vuoksi sopiva myös lapsille, herkkäihoisille, allergisille ja raskaana oleville. Värin lisäksi kasvivärit hoitavat hiuksia. Vaikka kasviväri tarttuu vain hiuksen pintakerrokseen, se pysyy silti hyvin. Suositeltava värjäysväli on 4–8 viikkoa. Suosittelen, että ainakin ensimmäisellä kerralla tehdään myös hiusten puhdistushoito. 

Teen myös muita hemmotteluhoitoja värin vaikutusajalla. Yläselän hieronta tai kasvojen kohotus luonnonmukaisella akupainannalla tekee kampaamokäynnistäsi entistäkin nautinnollisemman.

Nyt myös aromaterapiahoidot.

Lue lisää täältä>>>

 

Katso hinnat täältä.

 

Vernada nahkainen käsikoru