Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Mikä on ekokampaamo?

Ekokampaamon tärkein periaate on kunnioittaa sekä luontoa että ihmistä. Värit ja hoidot pyritään tekemään mahdollisimman luonnonmukaisesti ja hellävaroen vain luonnosta saatavilla aineksilla. Tuotteiden valintaan on käytetty erityistä huolellisuutta ja vain tarkan seulan läpi päässeet tuotteet hyväksytään ekokampaamon tuotteiksi/tuotemerkeiksi.

Kaikki hyötyvät ekokampaamon palveluista ja siitä, että kehoa ei altisteta turhaan myrkyllisille ja synteettisille kemikaaleille. Erityisen tärkeää puhtaiden tuotteiden käyttö on allergisille ja herkkäihoisille, lapsille, nuorille ja raskaana oleville. Jos olet huolissasi lisäaineiden ja kemikaalien vaikutuksesta itsellesi ja läheisillesi, ekokampaamo on sinun valintasi.

Ekokampaamossa saat kaikki kampaamon ja parturin peruspalvelut lukuun ottamatta permanenttia, jonka tekemiseen tarvitaan niin kovatehoisia aineita, että niitä ei – ainakaan toistaiseksi – ole onnistuttu luonnon aineilla tekemään. 

Altistumme nykyisin paljon erilaisille synteettisille aineille. Kemikaalikuorman täyttymisestä seuraa usein allergisoituminen. Kosmetiikassa ja hiustenhoitoalalla käytetään paljon synteettisiä aineita, jotka aiheuttavat erilaisia ongelmia hiuspohjaan. Käyttämällä ekologisia hiustenhoitotuotteita vähennät turhia kosmetiikan haittoja.

Viihtyisät, tunnelmalliset hoitotilat ja rauhallinen ilmapiiri

Kampaamoni sijaitsee vanhassa tunnelmallisessa rakennuksessa osoitteessa Hämeentie 1 A, Forssa. Rauhalliset ja viihtyisät asiakastilat takaavat täydellisen irtioton arjen kiireestä. Kampaamotiloissa on aina vain yksi asiakas kerrallaan. Talon aulassa on erillinen odotustila, jossa seuraava asiakas voi odottaa vuoroaan. Kiireettömän tunnelman luominen ja rentouttava ilmapiiri on asiakastyössäni tärkeää. Kun teen intialaista päähierontaa tai muita hemmotteluhoitoja, huolehdin siitä, että minkäänlaiset häiriötekijät eivät pääse rikkomaan miellyttävää hetkeä. Puhelin on äänettömällä ja keskityn vain sen hetkiseen, ainutkertaiseen asiakkaaseeni.   

Vernada nahkainen käsikoru